2012.

2012.

Er waren weer hoogtepuntjes zat dit jaar. Zo kom ik na pak hem beet 25 jaar mijn oude jeugd liefde Marjan weer tegen. Heb ik de 50 gehaald, (en wees eerlijk, dat hadden er een hoop niet gedacht) maar ik wel want ik vind het leven veels te leuk.
Boek 2 Spruitjes en andere ongemakken eindelijk afgerond. En ondanks dat het geen bestseller is, de reacties zijn tot nu toe heel erg leuk en lief.
Wat nieuwe vrienden gemaakt, en gelukkig eens niemand verloren.
Genoten van mijn geliefde Teunisje, en mijn grote vriend Diesel.
Muziekaal weer veel moois gezien en gehoord. Hoogtepunt voor mij de cd van Joe Jackson the Duke. Ontdekking van het jaar Bill Fay Life is People (thx Dre).
Veel concerten geweest, maar het waren de kleine zaaltjes waar ik de mooiste optredens heb gezien dit jaar. In The Box trad Mr Boogie Woogie op met een tribute to Fats, Waanzinnig.
In de Shack heb ik ook de nodige koude rillingen gehad. Vriend Armando had mij op mijn verjaardag al getrakteerd met een muziekaal buffet. Pasgeleden deed hij het nog grootser over met de Southside Blues Revue. Even daarvoor heb ik geweldig genoten van de Super Session Band met een verzameling artiesten waar je U tegen zegt.
Zelf ook de nodige muzikale onzin uitgehaald, en zo kwam ik in het voorprogramma van mijn ouwe bandje de Hucksters te staan. En werkelijk, ik kon er weer van genieten.
Maar waar werkelijk mijn bek van open viel was het optreden van Donna Grantis.
Ademloos zonder iets te zeggen, zonder commentaar (en de gene die mij kennen weten dat dit heel bijzonder is) heb ik zitten genieten van begin tot eind. Dit kwam mede door een waanzinnige drummer en een fantastische bassist.
Donna is mooi, maar wat ze met haar gitaar deed (en de gene die mij kennen weten dat dit heel heel bijzonder is) deed mij eens niet aan seks denken, maar ze bracht mij werkelijk in vervoering.
Een onbetaalbare herinnering.
Na afloop heb ik haar bedankt en gekust, en zei tegen haar dat zij groot ging worden
Ik denk verdomd dat ik gelijk krijg en gun het haar van harte.
Hoogtepunten zat lijkt mij hé.
Dieptepunten!!! Ja ook genoeg maar ik ben blij met wat ik heb, en niet met wat ik niet heb.
En 2013 gaat gewoon nog mooier worden.
Kijk nu al uit naar de Boss, misschien word ik wel opa ha ha ha.
We zien wel wat het brengt, ik sleep er wel weer het beste uit.
Wens jullie allen fijne dagen en een hoop gezondheid.
Blijf ademen en verbazen.