Haarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Ik vond mijzelf altijd wel een net kereltje. Ik bedoel dan het proper houden van mijn grotwoning, en mijn persoonlijke hygiëne. Al het andere wat u qua netheid over mij heeft gehoord klopt. Maar in de laatste afronding van het WIT project moest ik nog 1 kast van de muur trekken. Het leukst moet je altijd voor het laatst bewaren zei mijn oma altijd. Ze is er nooit aan toegekomen. Met enige krachtsinspanning had ik de kast zo ver van de muur dat ik er met de witkwast bij kon. Jezuscristusaanhetkruis wat was dat?
Dat was niet vies, maar goor. Haar, heel veel haar.
Ik dacht eerst nog even dat het mijn vriendin was die zei dat ze sigaretten ging halen waarna ik nooit meer iets van haar vernomen heb. Maar nee, het was een halve Diesel die daar als een plat geslagen marmot over de vloer verspreid lag. De spinnen bouwde er lustig hun onderkomen mee. Op de een of andere manier heeft het een grote aantrekkingskracht naar het schijnt. Schaam ik mij? Ha ha nee natuurlijk niet. Maar, of ik moet wat vaker verhuizen zoals vroeger. Wat vaker de kasten van de wand trekken, (dachthetniet) Of er niet zo zwaar aan tillen. Dat laatste bevalt mij wel, en het is nu wel weer wit en schoon voor een jaartje of wat.
De gehele grot is dus weer kuis en proper voor een tijdje, en ik ga het er een paar dagen van nemen. Daar heb ik recht op namelijk.
En nu snel een rood wijntje, kan geen wit meer zien.