Hoe durft U?

Ik begrijp werkelijk al die ophef over die kleine exorcist niet. Een lelijk autistisch verwent puberaal drammerig kind. Wat aangestuurd word door haar verdorven ouders omdat die ook al geen vrienden hebben. Tja, je moet wat in deze wereld die zijn ondergang nabij is. Maar gelukkig, daar is onze Messias Greta, de drama Queen uit zweden die jawel, co2 kan zien. Ik dacht dat ik veel wijn dronk maar het kan altijd nog beter zo blijkt.

Dat het niet goed met de planeet gaat weten we al decennia, maar wat heeft U er aan bijgedragen om de boel te veranderen nadat U jaren heeft mee geholpen het naar zijn moer te helpen? Vraagt U zich dat wel eens af als je aan het roeptroeperen bent op SM?

Normaliter moet ik keihard lachen om de dol dwazen reacties van deze en gene, maar ik ging nu toch ernstig over mijn nek van de schijnheiligheid der mensen waarvan ik weet dat ze in dikke PC bakken rijden, regelmatig het vliegtuig pakken, en meer bij Ali bestellen als er in mijn stilstaande bus past.

Die verdorven ouders van Greta hadden haar in bescherming moeten nemen in plaats van haar te gebruiken, en haar daarmee heel fragiel naar de rest van de wereld te grabbel te gooien. Meelij heb ik niet met haar. Als je voor Jezus wil spelen moet je ook aan het kruis.
Maar meelij met al die droeftoeters die haar zo op een voetstuk zetten terwijl ze zelf de wereld aan alle kanten vernachelen allerminst. Hoe durft U?