Jack Friday.

Jack Friday.

Qua gezondheid sla ik het jaar 2018 maar over. Het enige positieve eraan was dat ik genoeg vitamine W tot mijn beschikking had om het leed iets te verlichten. Net hersteld van een enkel operatie moest mijn lichaam en hersenen ineens ruzie met elkaar maken. De een begreep de ander niet, het leek wel een vechtscheiding die door mijn lichaam woekerde. Daar krijg je dan weer troost pilletjes voor, en als dat dan eindelijk zijn werk doet, gooit de apotheek wel weer roet in het eten door de verkeerde drugs te geven. Maar goed, ik loop weer steady en mijn kop is redelijk helder dus we gaan de juiste richting in.

Zo kwam ik vanochtend in 1 x bij het juiste ziekenhuis aan voor het zoveelste bezoek aan de neuroloog. En wat ik al vermoeden bleek waarheid. Een carpaal tunnel syndroom en omdat het Jack Vrijdag was aan beide handen.
‘ Teveel gemasturbeerd?’ Vroeg ik.
‘ Misschien wel te weinig.’ Lachte de neurologe.
Aan beide handen moet ik dus geopereerd worden en graag snel voordat ik nog meer schade maak. Er valt heel wat uit mijn handen zonder dat ik het door heb. Drummen gaat ook niet en werken kost mij wel 5 x zoveel inspanning als anders.
En ik dacht toch echt dat je enkel blind zou worden van al dat gemasturbeer. Waarschijnlijk niet goed opgelet tijdens de Bijbelles vroeger, ik zat waarschijnlijk weer met mijn pik te spelen.

Any way, het ziet er naar uit dat ik weer een tijdje uit de roulatie ben, en mij vol op het schrijven van gemene stukjes kan wijden. Eerst links getypt en dan over een tijdje over naar rechts om maar een beetje verwarring te schoppen in deze maffe wereld.

Ik hoop dat ik dit jaar nog aan de beurt ben en 2019 een beetje rustiger kan beginnen want ik ben die ziekenhuis troep (hoe goed ik ook geholpen word) spuugzat.
Ik wijs mensen daar al de weg, en word regelmatig met dokter aangesproken. Ook door dokters, dus ik kom daar echt te veel.

En ik zal onze lieve heer beloven dat ik voortaan van mijn pielemans afblijf.
Nou ja, tijdens de Bijbelles dan he.

Lieve groet Peeps, altijd blijven lachen en voldoende vitamine W nemen he.