Jank Dj.

Ik dacht dat ik toch aardig aplomb was de laatste tijd en liet het zeiken en afserveren aan vriend Youp over, die is daar namelijk veel beter in en hij krijgt daar wel voor betaald. Maar ik moest zo nodig het filmpje op FB openen en weg was de balans. De vlekken schoten in mijn nek, mijn oren schreeuwde het uit van de pijn. Ik kreeg spontaan last van hondstrontkontverklonterring en kotste 7 maaltijden en 13 flessen wijn over de fuchsia. Die kan ik niet meer aan mijn moeder geven dacht ik spijtig.

Ik ben destijds van 3fm overgestapt naar 2fm omdat ik Debiel Beelen niet meer kon velen. Daar kwam later Ruud de Wild en toen was ik met 2fm ook klaar. Voortaan staat hij op 4fm. Liever een aria dat al die bla bla. Maar ik moest zo nodig het filmpje openen op Fb waarbij Tim Knol de studio uit loopt bij Giel Beelen. Hier laat Tim het na om dat misselijke gore arrogante te veel verdienende stukje moederkoek met een heel vies piemeltje lijkend op een wrat, keihard neer te maaien. Al zijn gelen tanden uit zijn pratende kut te slaan behalve die ene die ontzettend zeer doet. Achteraf hoorde ik van Tim dat hij dat wel wou, maar hij was een beetje misselijk.

Wat denkt die pisnicht Beelen nou eigenlijk wel. Kan die wel denken? Denk het eerlijk gezegd niet.
En waarom ben ik zo stom om dat filmpje te openen? Om te kijken wat ik al wist. Meneer zakt voor de zoveelste keer door de dunne stront en morgen zal die wel weer tranen met tuiten lopen te janken in dwdd. Jank Dj s. Vroeger hadden ze het nog over muziek. Tegenwoordig lult het alleen nog over zichzelf. Verstand van muziek ho maar, maar wel alles weten over de depri Dj.
Muziek, daar draait het toch om op de radio? En bewaar dat janken lekker voor thuis bij je gekochte vriendin.

Als u het echt wil weten (ik raad het u af) het filmpje is overal te vinden. Alleen, gek genoeg, niet op zijn eigen Fb of zijn andere Sm analen. En ik ga mijn Fb er niet mee bevuilen. Zet voor de zekerheid wel de fuchsia een stukje opzij.

Ik ga dromen over Holleeder die een plaatje heeft opgenomen. Silly Sisters. En dat hij dan bij Beelen zijn plaatje ten gehore mag brengen. Beelen kenende maakt natuurlijk een stomme opmerking over Judas waarbij bij Wimpie de stoppen doorslaan. Hij propt het boek bij Giel in zijn poeperd en trekt het er bij zijn strot weer uit. En dat acht keer achter elkaar. Misschien dat hij dan eindelijk voor eeuwig en altijd zijn vuile bek eens houd.