Mooie schoenen.

Vertrouw nooit, maar dan ook nooit een man met mooie glimmende schoenen, zei mijn oma vroeger altijd. Wijze woorden van een klein wijs wijfie.
Sinds ik volledig gefuckcineerd ben denk ik vaak aan die woorden terug. De loze beloftes van de mooie schoenen meneer die nog met een overdosis aan spuitjes in zijn maag zit en die op wat voor manier dan ook die troep ergens aan moet slijten. Het gaat tenslotte om veel geld. Ook zijn vage vrienden in de mondkapjes business zitten bijna op zwart zaad en hebben broodnodig een boost nodig om de schoenen weer glimmend te krijgen. De sticker fabrikant draait al weken op volle toeren om nieuwe 1,5 mtr en mondkapjesplichtstickers uit te draaien. Hebben ze daar net als het OMT een vooruitziende blik of spelen hier andere belangen?
Eigenlijk is er niets aan de hand maar de contracten moeten wel nageleefd worden want dat brengt geld in de laatjes en dus mooie schoenen.
Men beschuldigd ondertussen G Wilders al jaren van ophitsing en discriminatie maar de 2 deling in ons land is nog nooit zo groot geweest sinds dat zooitje bij elkaar op stok is gaan zitten. Het tokkelt vrolijk verder zonder vooruitziende blik en blundert keer op keer lekker verder. Het hele coronabeleid heeft wel iets weg van de COP 26 waarin 100 wereldleiders beloven dat er in 2030 een einde komt aan de ontbossing. Zo, dacht ik, dan al, of is er tegen die tijd geen bos meer? Ja zo kan ik ook van alles beloven. Loze beloftes met de waarde van een QR code, hoeveel wil je er hebben.

Kop houden Sjek en je mondkapje voor je smoel. Oja, die moet ik ook nog ergens tussenuit vissen. Ik ben er van overtuigt dat de onderbroek van Woeste Willem die al jaren onder bruggen slaapt samen met zijn vriendin Wodka minder bacteriële substanties bevat als mijn mondkapje. Maar goed, als de mooieschoenenmeneer dat wil dan doen we dat toch. Ik wil natuurlijk niemand besmetten en die goed werkende vaccinatie in de weg zitten. Al vrees ik dat mijn mondkapje meer mensen op de IC zal brengen dan de Spaanse griep. Misschien word ik, als ze in Den Haag hier het verdien model van inzien wel gesponsord en kan ik ook eens mooie schoenen kopen. Al is het beter om de voorraad schijt papier aan te vullen want ik raak ondertussen ernstig aan de diaree van dit infantiele kak kabinet. Ga huizen bouwen bijvoorbeeld, want ondanks aaaaaaaaaaaaal die corona doden is er nog steeds een groot woning tekort. En als u zo nodig iets aan het milieu wilt bijdragen, vlieg dan niet met z’n allen naar Glasgow maar stop met het verlenen van vergunningen om troep in de rivieren te lozen en laat Staatsbosbeheer eens kappen met kappen. Het is zo maar een greep uit het To Do potje wat al jaren onaangeroerd op het binnenhof staat.

Ik heb om diversen redenen gewoon spijt dat ik mij heb laten fuckcineren en er komt zeker geen boost prik of wat dan ook bij. Ik doe niet meer mee. Ik eet nog liever spruitjes………..?
Nou ziet u wel, dat doet het dus met de mens.

Blijf gezond denken en eten, en drink wijn met maten.