Niet te pruimen.

Niet te pruimen.

U moet het mij maar niet kwalijk nemen dat ik de laatste tijd een beetje recalcitrant uit de hoek kom, soms bij het abdominale af. Ik begrijp best dat ik her en der wat mensen in het harnas heb gejaagd met mijn niet al te fraaie vocabulaire uitspraken. Maar ik was niet helemaal mijzelf de laatste 2 weken. De M Gluteus Maximus speelde zo hoog op dat ik mij het ongans aan de synapsrilletjes heb gevreten, en nog mocht het nauwelijks baten. En dat terwijl ik toch zo,n alleraardigste billenpartij heb. Maar goed, met al die chemicaliën in je donder verslappen de hersens af en toe ook een ietsie. En daarom zal ik hier en daar misschien iets te ver zijn gegaan waarvoor sorry. Mijn vriendin kon het overigens ook niet waarderen dat ik tijdens de seks iemand anders zijn naam riep.
‘Wat?’
O, ik heb helemaal geen vriendin hoor ik net van de schoonmaakster.
‘He?’
O, ik schijn ook geen schoonmaakster te hebben.
Dat bedoel ik nou, ik haal de feiten door elkaar zonder dat ik er zelf weet van heb.
Iemand vertelde mij dat ik een jointje op zijn tijd moest roken, daar zakt de pijn wel van. Maar ik weet uit ervaring dat dat helemaal desastreuze gevolgen kan hebben. Ik en jointjes zijn geen goede combinatie zeg maar, al levert het wel lachwekende situaties op.
Wijn dan? Tja, ik vertrouw die hedendaagse wijn niet meer zo.
Dat zit zo. Ik heb namelijk een beetje een rare eigenschap, maar als ik gedronken heb pies ik altijd graag tegen de Eik naast mijn huis. Dat doe ik al jaren en niemand die dat ziet of merkt. Maar nou viel het mij van de week op dat er druiventrosjes in de eikenboom groeien. U begrijpt dat ik mij nu liever vergrijp aan de sinas.
Maar goed, nog even een paar dagen doorslikken en dan zijn we van een heleboel gezeur en gezeik af. Of de enkelbandjes moeten verwisseld worden vlak voordat ik de OK in ga, en terug kom als transgender, dan kom ik hier tzt nog wel even op terug.
Maar laten we van het positieven uit gaan en dat alles prima verloopt, zodat ik weer die lieve beheerste nette keurige leuke altijd vrolijke opgeruimde jongenman word die ik altijd was.
Want u werd af en toe gek van mij. Ikzelf ben mezelf knap zat zeg maar.

PS. Van die druiventrosjes is niet waar hoor, het zijn gewoon pruimen.