Slapzak.

Geachte Heer Brusselmans.

Ik zeg maar even voor het gemak Herman, ook daar ik Brussel een mooie stad vind en het woord mans u totaal niet past. Als lezer van u proza en bescheidend schrijver ben ik vaak met u vergeleken. En kreeg al gauw de bijnaam Jack Brusselmans van het noorden. Daar was ik toen best wel een beetje trots op maar zou nu niet meer in 1 adem genoemd willen worden met zulks soort slapzakken.
A: Schrijf ik beter dan u tegenwoordig.
B: Ben ik geen slapzak.

Wat in hemelsnaam is er gebeurd met u dat u Anouk zo ongelofelijk moest afzeiken in uw laatste column? Een stukje dat kant nog wal raakt en Anouk nog minder. Een stukje komkommerproza van de stoffige plank ergens uit uw vieze huisje dat stinkt naar shag en opgedroogde sperma. Zeep zou u moeten kopen, en gooi de ramen eens open. Was dat verdomde smerige haar eens, en als u shampoo over heeft spoel daar dan die vuile bek van u mee schoon.

Is het misschien omdat u zich al jaren stiekem aftrekt bij het zien of horen van Anouk? Een stille wens om kind nummer zoveel bij haar te verwekken, maar bij voorbaat al weet dat met die slappe patat van u geen enkele schijn van kans gemaakt word.

Anouk houd van frikadellen Herman, niet zo’n piepkleine pielemans waar een condoom geenszins op blijf zitten.
Of zit het succes van deze dame u in de weg? Alles wat ze uitbrengt goed scoort terwijl u en mijn boeken in de schappen blijven liggen.
Mij maakt het niet uit, ik kan ook andere dingen. Maar u zult toch wel ernstige vuile nagels krijgen na dit kansloze stukje vuilspuiterij. En enkel nog aan uw eigen slappe sneue kont kan krabbe.

Maar ik zal u nog meer voer geven Hermans. Ik ga het volgende kind bij Anouk fabriceren. We zijn al aan het oefenen geslagen en elke keer vlak voor de ejaculatie roep ze keihard HERMAN. Waarna mijn knots in een mum van tijd terug zakt naar jou niveau. Maar binnenkort gaan we voor het eggie. We noemen hem of haar Jack of Jacky, al naar gelang. En daar word dan een nummer over geschreven door mijn lief. En dat word uiteraard een hit van jewelste. We gaan scheiden en ik ga vrolijk verder door het leven als Jackmans. De man die wel neuken kan. Hoeveel liedjes zijn er wel niet over Jack?

Tja, over Herman ook wel 1. Door Acne & Frunnik. Iets met een natte krant of zo.
Lees jij maar lekker de krant Herman, en stop met schrijven als het zo laag is gezakt tot dit soort miserabele troep. Je kan beter, ik weet het. Maar het is wel ver weg de laatste tijd.

Grt MJ.