Zwartkijkers.

‘Vuile racist’ Schreeuwde de man die voor de openstaande brug moest wachten omdat ik er zo nodig met mijn Teunisje door heen moest varen. Met het schaamrood op mijn witte kaken gaf ik snel wat extra gas. Hij had natuurlijk helemaal gelijk deze zongebruinde krullebol gekleed in een proletarische jas terwijl de mussen van het UWV gebouw af donderde van de hitte. Ik moest weer zo nodig in een zwart hemd stoer achter het stuur staan. Waarbij mijn tattoo voor iedereen zichtbaar was. Een tattoo met zwarte lijnen en vegen. En als je goed keek zag je er iets van een Jodenster in. Wat natuurlijk stuitend aan alle kanten is. Als je nog wat beter kijkt zie je er een cartoon in van Mohammed die samen met Jezus knielt voor het volkslied. Met enig fantasie haal je er ook een touw uit, die waarschijnlijk ooit een slaaf heeft geketend. Ja ik snap die man op de brug wel.
Of zou die soms gezien hebben dat ik mijn piemelot op rechts draag? En daarbij de linkse rakkers links laat leggen. Misschien is het wel dat gele vlaggetje in de mast waar Zwarts op staat. Of dat ik überhaupt geen driekleur op mijn boot heb. Ja, een rode wijnvlag, wat meteen de vraag oproept, wat is er mis met witte wijn dan he he vuile racist?

Of zou die arme stakker zich gestoord hebben aan die 3 blauwe puntjes op mijn hand. Die 3 tattoo puntjes waarvan iedereen zich al jaren afvraagt wat die betekenen.
3 puntjes, het had er ook 1 kunnen zijn maar ik overdrijf nou eenmaal graag.
Het staat namelijk voor domme, onnadenkende, maar wat in het wilde weg blèrende, te veel vrije tijd hebbende, alles ligt altijd aan de ander, schreeuwende nietsnutten.

Ik zou er zelf nooit zo’n punt van hebben gemaakt, maar voel mijn make up nu toch wel een beetje doorlopen van verdriet.