95%

95%

 

Ja ik snap die Anders Breivik wel hoor. Ik krijg zelf een soort van sympathie voor Tristan van der Vlis. Als ik aan de schavuiten Eric Harris en Dylan Klebolo denk komt er bijna een warm gevoel naar boven. Bijna dan hé,  hadden ze wat selectiever te werk gegaan, waren ze gegarandeerd in aanmerking gekomen voor een lintje.

Het had het ook een stuk spannender gemaakt, om in plaats van een beetje voor de kat ze kut in het wilde weg te schieten, die gene uit te zoeken die ook werkelijk geen recht op een bestaan hebben.

Nou zijn dat er veel, heel veel zelfs. In mijn bescheiden opinie kan 95% van de mensheid geruimd worden, maar laten we beginnen met het ergste soort.

Ik bedoel zo’n Luuk Koelman kan toch makkelijk gemist worden, dat je een foute column schrijf whala. Dat de redactie zit te slapen en dit vervolgens plaatst in het sneue Metro krantje waar ik mijn reet nog niet mee wil afvegen is onvergeeflijk. Maar als je dan de volgende dag met een slap excuus komt aanzeiken wat kant nog wal raakt, is het tijd om geruimd te worden.

Wat dacht u van die droogneuker van Gijsen, die denk dat hij godverdomme zelf god is, en zelf wel even bepaalt wie er wel en niet in zijn katholieken kont genaaid mag worden.

Besodemieter en verdoezel.

Je moet niet hoger willen poepen als je kont bereiken kan.

De KPN, pedofielen, graaiers en snaaiers, noem alle disputen maar op. Er zijn er zoveel die in de categorie 95% vallen.

Laten we Tom de Ridder niet vergeten met zijn schrale kut reclame.

Daar hadden de vier bovengenoemde nou eens werk van moeten maken.

Maar ja, sommige principes houden er een heleboel mensen op na.

Ik wil een heleboel mensen niet meer. Tim dacht daar het zelfde over maar draaide de boel om. Triest maar waar, al hoeft hij zich nu niet meer te irriteren aan verachtelijke personen als Luuk Koelman. Toch had ik liever een column van Tim over Luuk gelezen.