Armoe.

Wat een armoe in muziekland. Eerst piept de king of de blues er tussenuit, was die niet al moe van alle alimentatie, dan was het wel door Ad v/d berg die hem (hoe goed bedoeld ook) eerde met een gitaarsolo in het vermoeiende programma DWDD. Ik heb Ad hoog zitten maar deze plank was behoorlijk mis en ik begreep het niet. Mijn vriend Armando had het met heel wat meer passie en gedrevenheid gedaan.

Van veel kleinere orde was de veels te grote luier van Trijntje. Als je als enige niet vals zingt word je door je eigen volk meteen genadeloos afgeslacht. Ik begrijp deze competitie toch al niet, en de domme meningen van mensen die nog vals zingen bij de Jostie band al helemaal niet.

Ik had gehoopt dat Waylon net als vorig jaar na het songfestival en tijdje spoorloos zou verdwijnen maar helaas. Mathijsje had weer eens een ludiek idee. Eerst zit deze angsthaas jarenlang de top 2000 te manipuleren met als doel de enige echte Queen van de troon te stoten. Komt hij doodleuk met het plan Waylon een nr samen met Freddie te laten zingen. Freddie kneep zijn billen angstvallig bij elkaar. En Brian schreef iets aardigs op zijn blog, maar die ziet tegenwoordig meer sterren dan een gemiddelde heroïne gebruiker.
Feit blijft dat het heiligschennis is.

DWDD stopt gelukkig een zomer lang met irriteren. Trijntje zal wel met een ontspoorde hommage aan BB King komen. Terwijl Waylon eindelijk uit de kast komt en zegt dat hij zich zo verbonden voelt met Freddie.
En zo draaft de armoe maar door. Leuke naam voor een nieuw programma trouwens. DADD.
Maar laat ik de kat niet op het spek binden. Ik heb wel eens vaker iets over hoeren gezegd en waar dan later boeren van zijn gemaakt, met alle gevolgen indien waarvoor nog sorry.