Beproeverij.

Eindelijk na veel geschuif in agenda’s was het dan zo ver en konden we heerlijk samen uit eten en, zonder kinderen dit keer wat het extra bijzonder zou maken. Ik had bij een oud tentje geboekt wat nieuw leven was ingeblazen en was reuze nieuwsgierig naar wat de kaart zoal zou brengen. Nou kaart, het was meer een groot krijtbord met zo verschrikkelijk veel menu’s erop met als overkoepelend woord, Proeverij. Ik keek naar mijn prachtige tafelgenoot of zij dacht wat ik dacht. ‘ Kan je het aan ‘ vroeg ze met zwoele stem. Ik stemde in met een deftige knik en wenkte de ober om de bestelling door te geven. Verheugt snelde de ober de keuken in om de diversen bevelen uit te delen die deze mega order met zich meebracht. 8 voorafjes, 8 hoofdgerechten en om het af te maken 8 Desserts.
Een waar vreet festijn stond ons te wachten waar helaas weinig ruimte overbleef voor lieve woordjes, geen romantische blikken in ogen en al helemaal geen steelse aanrakingen, er moest een klus geklaard worden, en op een erotische zucht van zaligheid na bleef het stil aan onze tafel.
24 gerechten later of eigenlijk 26 het stokbrood en haar gamba meegerekend wist ik echt niet meer hoe en of ik nog wel overeind kon komen. Nee, wat een romantisch avondje uit had moeten worden werd een zware beproeving en bij de volgende versierpoging ga ik wel naar snackbar de Brullende Buffel, gewoon ff een snelle hap bij Tl licht, dan blijft er misschien wat tijd voor romantiek over.

Ik maak niet gauw reclame maar wil je iemand echt een keer verwennen ga dan lekker zitten bij Steiger 28 en bestel blind de Proeverij. Het is werkelijk Orgastisch.
Zucht, krijg alweer trek.