Bestaansrecht.

Heeft een Schiphol nog wel bestaansrecht nadat er voor miljoenen ingepompt is, en de chaos alleen maar groter word. Toren hoge ambities en cq bonussen terwijl een simpele koffer niet van de band komt rollen.

Heeft een minister nog wel bestaansrecht nadat hij keer op keer de boel keihard heeft besodemietert, verdoezeld en last van een groot geheugenverlies schijnt te hebben als er om verantwoording word gevraagd.

Heeft een republikein nog wel bestaansrecht nadat 19 kinderen en 3 volwassenen bij het zoveelste schietincident nutteloos afgeslacht zijn, onder het mom van dat het niet aan het wapen ligt, maar aan de persoon.

Heeft een president nog wel bestaansrecht nadat hij nodeloos de wereld op zijn kop zet omwille van een stukje grond en zijn eigen waanideeën. Plassen bloed en puin achter latend op een verschroeide aarde.

Heeft de mens nog wel bestaansrecht nadat wij er met zijn alle zo’n grote puinzooi van hebben gemaakt dat zelfs moederaarde de mensheid moe is. Wij laten het allemaal maar gebeuren en doen er net zo hard aan mee.

Heb ik nog wel bestaansrecht, ik die al deze klootzakken, de nutteloze van de aarde, de parasieten van de wereld, de pest van onze planeet, een dodelijk virusje toewens.
Volgens god wel, maar ja, het is alleen maar mijn god. Had hij maar even een paar dagen het bestaansrecht.