De naakte waarheid.

In de Beeksebergen mag je niet meer in ontbloot bovenlijf lopen, daar schrikken de apen van.
In Ouwehands dierenpark organiseren ze juist van dit soort avonden. Beetje tegenstrijdig lijkt mij.
Maar wat mijn atheïstische oortjes nu te horen kregen, daar krompen mijn eierstokken zich spontaan van in elkaar. Op 28 september kunt u in Zeewolde naakt de kerkdienst bijwonen. Georganiseerd door de Christelijke Naturisten. Ze bestaan dus echt.
U begrijpt zeker wel dat ik van mijn geloof af pleurde bij het horen van dit ongelooflijke geile plan om de kerk weer eens vol te krijgen.
Er zitten natuurlijk wel wat ongemakkelijkheden aan vast.
Waar laat men het kleingeld voor de collecte?
Wie wast na afloop al die knie bid kleedjes, want ik hoop toch wel dat ze die gebruiken om hun dikke hol op te plaatsen. Het hele geloof stond me al niet aan.
Maar ik denk dat zelfs Jezus nu van het kruis af sodemieterd.
Ik heb niks tegen homo’s, maar als ze met veren in hun reet op een bootje door de Amsterdamse grachten joelen, krijg ik toch de neiging om links of rechts wat met mijn kapmes te zwaaien.
En zo ook hier. Wees lekker homo, ga bloot lopen/zonnen waar het kan en mag. Doe je kerk ding zoveel je wilt, maar val de rest van de wereld niet lastig met jullie aandachttrekkerij.
Straks krijgen de moslims lucht van jullie kerkvul methode, daar moet je toch helemaal niet aan denken.
Zie je het voor je, 148 knielende moslims in hun nakie.
Als je mazzel hebt zit je voorin in de moskee.
Zo niet, kijk je recht in het donkere sterretje van Jouzoef. Gadverdamme wat zijn gelovige toch vieze mensen. En dat is de naakte waarheid.