Laatste zondag.

Er is altijd iets te vieren, rottigheid is er zat in de wereld, maar toch is er ook altijd iets te vieren. Een laatste zondag van het jaar bijvoorbeeld. Waarom? Gewoon omdat het mag.
Hoe dan? Nou, men nemen een leuk bandje in dit geval de CoolCast, die schop je op een podium, in dit geval de Shack. Je gooit er her en der wat drank in en het is al gauw gezellig.
Maar gezellig kan ook thuis voor de buis met een sherry en een stukje kaas hoor ik u roepen. Ja kan, maar dat is niet wat wij onder gezellig verstaan. Een bomvolle Shack willen we met vrienden die van muziek houden. Een CoolCast die 47 nummers speelt met een heleboel mede muzikanten die gast optredens doen. En daarna nog even een kleine after party. En optreden van 4 tot 1 is niet alleen slopend voor de band, ook het personeel moest zich uit de naat werken, en waarom? Omdat er iets te vieren was. Een laatste zondag van het jaar. En dat er maar weer vele mogen volgen. We hebben gevierd dat er muziek is, en dat de drank nog steeds niet op is, maar vooral dat er liefde is. Er is niets mooiers dan met vrienden voor vrienden bij vrienden te spelen. Zoveel liefde kan een mens amper aan en toch is dat waarvoor we het doen.

Jammer dat mijn vriendin er niet bij kon zijn maar via via werd ik toch nog even omhelst door haar, hoe leuk is het leven.
Iedereen ontzettend bedankt die op wat voor manier dan ook zijn steentje heeft bijgedragen aan deze oer gezellige middag/avond. Alle vrienden die zijn komen kijken.
Berry Rian en Hans. Love you an thats for goddamm sure.
Vriend Hans die de kar weer flink heeft getrokken, ik ben trots op jouw.

Fijne jaarwisseling allemaal en blijf bij ons.

Love you all.