Nee, het gaat niet zo goed….

U heeft het waarschijnlijk allang gemerkt, maar met ondergetekende gaat het niet zo goed de laatste tijd. Niet iets waar u zich druk om hoeft te maken hoor, het is slechts een verandering die lijf en lede doet trillen en het denkvermogen enigszins beïnvloed.
Ach het leven was zo simpel vroeger, ik gooide er een sms uit en de afspraak was gemaakt. Meestal zo eens in de zes weken ging ik bij haar langs voor een beurt. Ze vroeg dan altijd of ik nog speciale wensen ik had, waarop ik steevast antwoorden, doe maar net als altijd. Saai, maar ik vond het nou eenmaal prettig, ik ben een man van gewoontes. Ik moest op een stoel gaan zitten terwijl zij met diversen attributen om mij heen dolden net zolang tot ik klaar was. Meestal 15 a 20 minuten, een kwikkie zeg maar. Heerlijk vond ik het, niet te lang, niet te kort, gewoon precies goed. Terwijl zij haar handen waste om het vettige spul te verwijderen rekende ik af en zei haar gedag, zo ging het al een jaar of 15. Oke, ik ben tussendoor ook een keer vreemd geweest wat ik niet eens hoefde op te biechten want ze zag het meteen.
En hoewel ik natuurlijk een passende straf had verdiend bleef deze gelukkig uit.
Gewoon een degelijke zakelijke transactie die al jaar en dag stand houd naar wederzijds tevredenheid. Tot er op een dag gevraagd werd of ik iets wilde drinken nadat de daad was verricht, dat was nog nooit gebeurd.
En daar ging het fout. Sinds die ene borrel doe ik de meest vreemde dingen en haal de raarste capriolen uit. U gelooft vast niet dat ik een kerstboom in huis heb staan? Nee ik ook niet maar hij staat er wel, had ik zin in. Onhandige dingen volop maar toen ik de waterkoker in de koelkast plaatste begon ik mij toch wel enigszins zorgen te maken om mijn geestelijke toestand. Hoogtepunt was wel dat ik sinas in mijn wijnglas schonk.
Ik zie u bedenkelijk kijken en meewarig het hoofd schudden, komt dit ooit nog goed?
Nee, het gaat niet zo goed met ondergetekende de laatste tijd, maar wat heb ik het fuckin naar mijn zin.