Oeps.

Een allochtoon in de file! Nee dat zal je nooit zien. Die zijn druk met proletarisch winkelen bij AH. Incidenteel he, niet dat u denk dat dit veel vaker voorkomt. Onze gereformeerde regering heeft alles onder controle.
Ze veroorzaken wel files tegenwoordig door boven op de Waalbrug te gaan roepen, ja over wat eigenlijk? Niemand die hem horen kon, dus stopte menig automobilist om is te horen wat de man te vertellen had. Helaas, er was niemand in de buurt die Iranees sprak. Later begreep ik dat hij niet terug naar Iran wilden. Je spreekt dus na al die jaren geen word Nederlands maar wil hier wel blijven.
Even had ik gehoopt dat het die overjarige tering clown was die van de brug wou springen. Maar zo mooi is het leven nou ook weer niet.
Wat wel mooi is, is dat Jan Mulder in zijn eigen ergernis top 5 stond. Opa ergerde zich aan het feit dat hij het wel meerdere keren eens was met Geert Wilders.
Nee over de financiële crisis wou hij het niet hebben.
Hallo!!!! Wie komt er godgloeiende godverdomme minstens 10 keer teveel elke avond op de buis het tuig van de Postbank aanprijzen? 
Oeps zei ik nou tuig, nee zo bedoel ik dat natuurlijk niet.
Voor je het weet staan er 16 scooter allochtoontjes bij je op de stoep voor een plakje Goudse geitenkaas.
Mijn vriend gaat het anders doen, die loopt zijn hele leven al af te geven op alles wat turk is of er op lijkt.
Hij kan Geert laten blozen, Rita natte dijen bezorgen. Zo erg? Ja zo erg.
Maar zonder schaamte wel zegen dat hij een heerlijke vakantie had gehad. In Turkije!!!
En dan ook nog z’n wijf mee terug nemen in plaats van een paar kamelen. Schande.
Gelukkig is het wel mooi weer.