Pakket 1

Het pakket 1.

Met een schok werd ik wakker van de deurbel waar aan getrokken werd of dat heel Vogelenzang ter communie moest verschijnen. Wazig zag ik dat er een streep licht tussen de gordijnen door kwam dus qua tijdstip kon het wel eens kloppen. Ik schoot in mijn joggingbroek en trok op de weg naar beneden nog snel een hemd over mijn kop. Het zou de pakjes bezorger van post.nl wel zijn met, hopelijk het lang verwachtte pakket. Wie anders zou er op dit belachelijke tijdstip de gore moed hebben om mij uit mijn heerlijke droom te doen ontwaken waarin ik zittend in een grote fauteuil mijn vriendin aanschouwde die haar nieuwe leren lingerie aankopen op zeer erotische wijze aan het demonstreren was. Terwijl ik de deur van het nachtslot deed en de deur opende keek ik in twee vriendelijk lachende smoeltjes van dames die ik nog immer had ontmoet.
‘ Ach natuurlijk, het is zondag.’ Zei ik quasi stomverbaasd meer tegen mezelf.
De een schatte ik op een jaar of 45, vol pompeus, vrolijke krullen die half over haar iets te truttige jurk vielen waar onder haar stevige kuiten uitkwamen gestoken in zeer hoge pumps.
‘ Heb ik echt zo veel gezopen gister of zie ik gewoon 2 lekkere meiden voor mijn deur staan?’
Nummer 2 schoot in de lacht die meteen met een stuurse blik werd afgestraft door nummer een. Dame nummer twee was denk niet ouder dan 35 en een heel stuk slanker, ook haar outfit zag er minder truttig uit maar nog steeds niet iets om opgewonden van te raken.
‘ Sorry dat we u uit uw fijne droom halen meneer, met haar ogen wijzend op mijn ochtend ongemak, maar wij zouden het graag even met u willen hebben over ‘
‘ Koffie?’
‘ Nee niet over koffie maar’
‘ Nee ik bedoel of de dames koffie willen?’
De twee keken mekaar aan niet gewend met deze situatie, daar ze meestal van het erf afgejouwd werden, of nog erger door de hond achterna gezeten.
‘ Luister, ik zie ook wel dat jullie schoenen te elegant zijn om tussen de deur te zetten, en een schuurtje waar je Jezus kan dumpen heb ik niet dus? Dus laten we alle cliché dingetjes even overslaan en treed binnen want ik heb nog nooit zo’n behoefte aan koffie gehad.’
Schoorvoetend traden de dames naar binnen beducht op toch nog een of andere valkuil of adder uit het hoge gras. Terwijl de dames plaats namen op de bank en ik iedereen had voorzien van koffie ging ik tegenover de dames zitten en stak een peuk op.
Ik bood ze een sigaret aan die de oudste weigerde maar nummer 2 gretig aannam onder weer een verwijtende blik van nummer 1.
‘ Was jij niet gestopt Annelies?’
‘ Ja Jo, was, en bemoei je met je eigen zaken wil je.’
‘ Nou gezellig.’ Zei ik genietend van de cafeïne en nicotine.’
‘ Zijn dat echte tattoos? ‘ Vroeg Annelies.
‘ Jazeker.’ zei ik.
‘ Ik vind ze mooi, mag ik eens voelen?’
Ik knikte en Annelies kwam achter mij staan en streelde mijn armen op een bijna sensuele manier.
‘ Doet dat pijn?’
‘ Wel nee meid, ik vind het wel lekker.’
‘ Nee grapjas, om het te laten zetten bedoel ik?’
‘ O dat.’ Zei ik lacherig. ‘ Nee hoor, dat valt reuze mee.
Annelies haar handen gingen voorbij de tattoo onder de bandjes van mijn hemd. Tegenover mij begon Jo een beetje onrustig te schuiven met haar kont over de bank. Deed zij nou haar benen iets uit elkaar of liepen mijn smerige gedachten weer op de zaak vooruit. Nee verdomd ik zag het goed, terwijl ze tergend langzaam met haar tong over haar lippen gleed, gleden de handen van Annelies onder mijn hemd en bleven ze rusten op mijn borst, heel zachtjes kneep ze in mijn tepels en ik voelde haar zwoele adem zwaar hijgend tegen mijn oor.
Een luid gebonk op het raam verstoorden de vreemde doch aangename situatie, en Annelies trok haar handen zo snel terug dat ze met haar nagels een paar flinke groeve achterliet op mijn borst. Ik draaide mij om en keek in het nonchalante poffertje porum van Swen.