Pakket 2

Het pakket 2

Swen stond met zijn dikke lippen tegen de voorruit geplakt alsof hij een zuigvis in een aquarium was bezig met zijn dagelijkse werkzaamheden.
‘ Is het pakketje er al.’ Schreeuwde hij.
Man man wat een timing zuchtte ik licht teleurgesteld. En als ik zo de dames inschatte proefde ik bij hun hetzelfde. Niet dat ik weet waar het uiteindelijk op uit gedraaid zou zijn maar het begin was goed. Terwijl ik naar de deur slofte om Swen binnen te laten gingen de dames weer keurig in de zondagshouding zitten.
‘ Wat moet je nou schreeuwlelijk?’
‘ O ik stoor zie ik, of is dat je nieuwe Wig Wam daar in je broek. Mike en Bertus komen ook zo, ze zijn bijna klaar.’
We hadden gister een klein opmaak feestje bij Rogier waar we alles wat maar iets van alcoholische waarde had zouden opzuipen. Maar dat bleek een grotere uitdaging dan we aanvankelijk gedacht hadden. Rog was waarschijnlijk bang voor een oorlogsuitbraak geweest of hij was van plan een eigen slijterij te beginnen, maar zelfs voor 4 doorgewinterde zuipschuiten was het onbegonnen werk gebleken. Ik was als eerste afgetaaid, Swen had 3 keer tussentijds overgegeven om daarna weer vrolijk door te zuipen. En Mike en Bertus konden gewoon niet dronken worden naar het scheen. Al was ik zeer benieuwd in wat voor toestand ze hier straks zouden belanden.
‘ Zullen wij maar een andere keer terugkomen?’ Vroeg Jo die zich duidelijk ongemakkelijk voelde met een niet al te frisse Swen tussen hun in.
‘ Als jullie nou eens lekker een ontbijtje gingen maken.’ Zei Swen terwijl hij de beide dames omarmde. ‘ Die gaste zullen wel trek hebben denk ik.’
‘ Goed plan, dan ga ik even snel een douche nemen.’ Zei ik, en zag in de ogen van Annelies dat ze graag mijn rug wou doen als die priemende ogen van Jo maar niet zo in haar rug prikte.
Ik stond nog niet koud onder de hete douche of ik hoorde al iemand de trap op komen, en ik kon wel raden wie. ‘ Dat gaat je vriendin niet op prijs stellen hoor.’ Zei ik terwijl ik verwoed het schuim uit mijn gezicht probeerde te spoelen zodat ik enig zicht zou krijgen op wat ging komen. ‘ Ik zou mij maar over hele andere dingen druk maken als ik jou was, en Jo en je vriend zullen mij wel even niet missen zeg maar.’
‘ Jezus, die laten er ook geen gras over groeien.’
‘ Nee jij spartelt lekker tegen.’ Zei ze en kroop tegen mij aan onder de als maar heter wordende douche. Beneden hoorde ik gebonk en deuren die open en dicht gingen, de deurbel ging maar ik was bezig met het geloof en dat werd er niet schoner op. Het hield pas op toen ik haar in al mijn enthousiasme met een ferme oerkreet een laatste zetje gaf, en haar daarmee met douchedeur en al naar buiten donderde. Daar stond ik als verlamd door de hemel geprezen en door de hel bespuwd, terwijl Annelies wijdbeens op de grond lag te kermen. ‘Jezus Jezus, holy de moly, godnogantoe, tering tandjes.’
‘ Potver, je hebt toch niets gebroken hoop ik?’ Toen ik eindelijk weer bij zinnen was. Godverdomme ik zag de krantenkoppen alweer voor mijn ogen.
: Gewelddadige seks met Jehova: of : Het sanitair was wel verzekerd maar niet gezegend :
: Jehova naakt de deur uitgegooid : Daar ging mijn nette reputatie.
‘ Nee man, en als het wel zo is doe het dan nog maar een keer.’ Zei ze zachtjes.

Eenmaal beneden fris fruitig leeg en opgelucht keken we in de verhitte koppen van Jo en Swen die alles hadden klaar gemaakt behalve ontbijt. ‘ Kan ik veilig het aanrecht gebruiken of? ‘ Voor de zekerheid haalde ik eerst maar even een doekje over de boel alvorens ik de eieren in de pan liet knetteren. ‘ Je ziet eruit of dat je wel trek hebt gekscheerde ik tegen Jo die gênant weg keek. Weer ging de bel, zou het dan eindelijk het pakket zijn of kregen we nog meer verrassingen op deze goddeloze zondag. Mike en Bertus kwamen waggelend binnen met een lucht om hun heen waar een stinkdier nog brakend bij zou weglopen. ‘ Mogen we ff bij jou onder de douche?’ Nou liever niet dacht ik, maar nog 2 minuten in deze lucht zou mijn eigen dood worden dus zei ik maar ja.
‘ Glij niet uit hoor.’ Zei Annelies olijk.
Weer ging de bel, als het nu het pakket niet is dan.