Real?

Net op tijd, was ik toch maar lekker van mijn aandelenpakket van Fortis af. Maar wat nu met al die euries? Kijk geld is voor mij niet belangrijk, ik kan goed rond komen met zo’n €5000,- per week. Krap? Ach ik sla me er wel door heen. Maar wat te doen met de rest?
Eerst dacht ik aan een paar aandeeltjes Holland-Amerika, maar ik zit ook al met die schuit van Sadam in mijn mik.
Iets in de politiek misschien, de kas van Rita ff volproppen voor haar snode plannen. Maar daar zou mijn vriend Wouter B weer niet blij mee zijn, van wie ik toch maar even de gouden tip kreeg om op tijd m’n poen uit IJsland te halen.
Nou ben ik verzot op real-life soaps, hoe sneuer hoe mooier ik het vind. Niets mooier dan de Frogers naar de voedselbank te zien kruipen. Je krijgt mijn niet meer voor de buis vandaan.
Maar ik wil meer, choquerender moet het zijn. 
En zo besloten Peter R, Joran S en ondergetekende een klein jaartje geleden om Sloot Producties op te richten.
Ik kan u zegen, dat heeft ons geen windeieren gelegd. 
Kijkcijferkanon achtige taferelen hadden we met de hit Nathalie H. Wereldwijd trapte men erin.
Op Bonaire ging het niet helemaal volgens plan, maar leverde nog net genoeg op om de productiekosten te voldoen.
‘Dit kan zo niet langer jongens.’ zei ik op de eerst volgende vergadering.
‘We moeten wel strak blijven hé.’ Geen amateurs meer, we gaan het weer zelf doen. Joran gaat naar Thailand om hoeren te kopen voor de Europese markt. En jij Peter, komt hem toevallig op het spoor. We doen weer zo’n verborgen cameraatje en al die ongein, dat vreten de mensen nou eenmaal, en voor je het weet hebben we weer een hit. Nou, ik geloof dat we weer aardig geslaagd zijn.