Reliegniet.

Door hevige snot zat ik gister verplicht thuis op de bank met verbijstering naar het ingelaste journaal te kijken. Een MH17 een WTC een Pim en Theo gevoel maakte zich meester over mij. Weer een diepe treurnis voor de democratie.
Ook zag ik de bange en afwegende commentaren der politici, vooral die Opstelten bezorgde mij grote jeuk. Allemaal koren op de molen van Wilders, hij hoeft niet eens wat te zeggen of er komen weer 2 a 3 zetels bij. Natuurlijk vinden ze het allemaal erg maar met de komende verkiezingen kunnen ze moeilijk gaan roepen wat ze daadwerkelijk denken. Daar spelen ze Wilders nog veel meer de bal toe. Stel je voor zeg, 12 doden is erg, maar straks hebben wij een zetel minder. Ik kijk er bijna nooit naar, maar nogmaals, ik had tijd teveel.
DWDD. Ja eigenlijk begon ik al diaree te krijgen toen Prem in beeld kwam, maar toen hij zijn zielige betoog ging houden was ik te laat voor het toilet. Weinig wijzen woorden. Ook Youp hield zich stilletjes, Youp kiest zijn eigen weg en zat waarschijnlijk te denken, Wat doe ik hier bij al die domme mensen, met al hun domme meningen.
Ik mag de man absoluut niet, wie? Die Nico Dijkshoorn. Maar nu omschreef hij op een hele gepaste wijze precies wat ik niet onder woorden kon brengen. En ik werd stil.
Laat de wetenschap bewijzen dat er geen god bestaat, religie een dom en saai kutsprookje is.
Het zijn maar drie domme jongens die dit hebben gepleegd hoor, daar kan je de hele moslim bevolking niet op aanspreken, hoor ik Youp raaskallend zeggen. Nee lul, binnen een uur waren er ik weet niet hoeveel duizenden tweets verspreid door die zelfde geitenneukers dat ze het er mee eens waren.
Wanneer gaan de ogen open? Of willen we Wilders hier de dienst uit laten maken? Le Pen aan de andere kant. Al doet Aboutaleb volgens mij ook een gooi naar het ministerschap die als een van de weinige wel zijn bek open durfde te doen. Hou deze slimme moslim in de gaten.
Wat een wereld, wat een vrijheid en wat een angst.
En ik? Ik kijk er naar en denk, we hebben echt 95% teveel dommeriken op de wereld lopen.
In plaats van onze kostbare tijd in de kerk of moskee te spenderen zouden we met z’n alle op lachcursus moeten gaan. Elke dag even een uurtje schateren, waar over? Gewoon om niets, want je hebt geen religie nodig om een leuk leven te hebben. Religie is voor domme angstige wezens die blijven vast houden aan de grootste leugen ooit.