All we need is love.

Lieve vrienden, fijne pannenkoeken, mooie allemaal. Wat heerlijk om met jullie muziek gemaakt te hebben. Of op een zonnige zomerdag op Hare Majesteit Teunisje een rondje te hebben gevaren. Op de veranda een goed glas grenadine te drinken met een fijn gesprek wat we de volgende dag weer vergeten waren. De nodige concerten hebben bezocht en zelfs al was het niet te pruimen we toch een mooie avond hadden. De vele zwoele avonden op de diversen terrasjes met een kaasplankje toe. De heerlijke wandelingen langs het strand met het snot aan de neus. Of dat ene appje die je niet zag aankomen maar O zo welkom was. Je gesteund voelen door die gene die er echt toe doen, en dat zijn er toch meer dan waar ik op had durven hopen. Een lieve liefde op grote afstand die ik veel te weinig zie, maar ook de glimlach van het meisje achter de kassa. Of het nou werk of privé is, ik heb toch maar een mooi zooitje fijne mensen om mij heen waarmee ik voor mijn gevoel, eigenlijk het hele jaar door kerst mee vier.
En zo zou het in mijn opinie ook altijd moeten zijn en niet alleen die 2 of 3 opgelegde dagen. Ik geef er werkelijk geen ene malle moer om. Hier is het hele jaar de onverwachte gast welkom. De top 2000 zit altijd in een willekeurige volgorde in mijn hoofd. En ik deel mijn mooiste wijn met een ieder die maar dorst heeft. Maar misgun jullie “the most wonderful time of the year” natuurlijk niet.
En daarom wens ik jullie allen een hele fijne kerst.
Maar beloof me 1 ding als het mes in de rollade, en de barolo ingeschonken is.
Laten we het glas heffen en proosten op elkaar met een All you need is love.
Ik zou hem graag als nieuwe dronk op het leven willen introduceren. Geen proost of santé. Cheers, Chok dee, Salud, Nazdrowie, Zum wohl, Skal, Okole Maluna, Chapda, Kanpai, Cin cin of een goedbedoelde boerse plons. Maar de glazen klinkend van enthousiasme tegen mekaar, elkaar diep in de ogen kijkend en zeggen. All we need is love………… love.

Love is all we need.