Beste God.

                           Beste God.

Toen ik u vroeg om een virusje, zodat er weer een beetje orde kwam op deze malle planeet. Het kaf van het koren te scheiden. De natuur weer een kans te geven. De mens weer even met zijn neus op de feiten te drukken. Bedoelde ik de foutjes, en niet de oudjes. Ik dacht dat ik dyslectisch was maar bij jou is het al niet veel beter.
Oké, er zijn ook foute oudjes. Maar ik bedoelde natuurlijk de foutjes die jij notabenen zelf gecreëerd hebt. De zevenzeikers, de azijnpissers, de nietsnutten, de zwartepieten wel of nieten, de aso’s, de machtswellustelingen, de veelplegers, de altijdwatzeikers ook al is er niets te zeiken dan zeiken ze daar wel over, en Andries Knevel natuurlijk. Hoe moeilijk kan het zijn?
Een klein misverstand met grote gevolgen.
Want nu word ik 8 keer per dag uitgedaagd om mijn favorieten Lp op Fb te zetten, en het ergste, ik mag er niets over vertellen.
Ik moet oude foto’s van mijzelf plaatsen en geloof me, die wil echt niemand zien.
Beren voor het raam, en of ik zelf tussen 7 en 9 uur naakt in de vensterbank wil gaan liggen.
En dan het allerergste, dat Bn’ers lied!!!!
Kijk, dat komt er nou van als je niet luistert. Daar was nou juist dat virus voor bedoeld.
Foutjes God, geen oudjes.

Ik geef je nog 1 keer de kans om je werk goed en adequaat te doen, en anders is het toch echt einde oefening voor jou. En reken er maar niet op dat je steun van de overheid krijgt. Want dat geld gaat allemaal naar de zorg die zich nu de vinkentering moeten werken om jou foutje te herstellen.

Dus kom met je luie reet van die wolk af en doe verdomme eens je werk, en verlos ons van het kwaad. Ik snap dat je vandaag vrij bent, als je morgen dan maar op tijd begint.
Ik hoop ook dat je snapt dat wij niet langer vrienden kunnen zijn. Want dat Bn’er lied was echt over de grens. Hoe kun je zo onbarmhartig zijn om dit op zo’n wrede wijze de ether in te gooien.

Dus, vanavond geen miswijn voor jou, die ga ik vanmiddag zelf op slurpen.