Haar.

Laat ik om te beginnen zeggen dat ik een gloeiende terring hekel aan Matthijs v Nieuwkerk heb. Waarom? Gewoon omdat ik het een eng omhoog gevallen klootzak vind. Dat moet volstaan lijkt mij. En daarom kijk ik al jaren niet meer. Je gaat ook niet naar een concert van Acne & de Frunnik als je dat niet leuk vind, logisch toch? Nou, dat dacht ik, maar niets is minder waar. Hij is nog geen dag op tv of sm ontplofte zowat. Waarover? Vertel vertel.
Over zijn haar. Het schijnt iets blonder te zijn als vorig seizoen. Al 2 dagen word ik met dit verontrustende nieuws lastig gevallen op sm. Verontwaardiging alom.
Ik heb geen idee hoor, lijkt het op Trump? Of Wilders? Wat kan mij het aan mijn zontekortebleekekont schelen. Maar iedereen heeft wel een boe of bah over dit zeer interessante nieuws dat zelfs het journaal haalde, ik vraag je.
Maar heeft u weleens naast u op de bank gekeken de laatste paar maanden? Of in de spiegel? Ja das effe schrikken he. Het Hollands landschap geeft subsidie voor deze wildgroei, of een kapvergunning, al naar gelang.
Matthijs heeft dus een kleurtje in zijn haar, en het best bekeken programma van Holland.
Geertje loopt al jaren voor lul, en is de op 1 na grootste partij van Holland.
Trump heeft de laatste 27 orkanen met vlag en wimpel doorstaan, en kijk.
Kim Jung Un met zijn kernkoppenkapsel houd de halve hele wereld in zijn greep.
Allemaal verontrustende figuren die we beter op hun inhoud dan op hun haar zouden moeten beoordelen. Maar heeft iemand ook naar de inhoud geluisterd? Men kijkt en oordeelt al voordat er überhaupt iets is gezegd.
Moet je kijken man, dat haaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.
Men vind er alles van, maar ondertussen zitten ze elke avond tijdens het uitbuiken weer klaar voor de buis om te kijken wat voor jasje onze knuffel marmot nu weer aan heeft. Over haar gesproken.
Dames sta toch op en pak het scheermes, en ontdoe u van dat mannige luizengelul naast u .
Heren pak de schaar en knip de tulpentruttigheid uit uw geliefde.
Lees een boek, praat eens met elkaar, zet een mooi muziekje op, of nog beter, trakteer mekaar op een mooi concert. Dans door de regen of bedrijf spontaan de liefde weer eens met elkaar.
En als je onbedwingbare behoefte echt schreeuwt om het over haar te hebben, ga dan langs de kapper.
Mijn advies, kaal.