You must be crazy baby…….

Dat was best wel een zware beproeving voor mijn lieve vriendin dit weekend. Eerst hadden wij afgesproken in mijn stampkroeg de Sjack waar net toen zij binnenkwam iemand probeerde het drumstel te vermoorden, wat hem overigens goed lukte. De dag erop ging ze met mij mee naar haar eerste hardrock concert. De Moonkings speelde het dak eraf in het Patronaat en? Ze liep niet weg. Daarna heeft ze fijn de hele nacht naar het gezaag van ondergetekende mogen luisteren waarbij elke hardrockband in het niet valt. Om vervolgens als het net even rustig is opgeschrikt te worden door een goederentrein met 47 wagons die nog net niet door mijn achtertuin denderen. En net toen ze dacht nu hebben we alles wel gehad begon vrolijk de kerkklok te luiden om alle brave burgertjes naar de kerk te lokken.
Ik weet niet of ik haar ooit nog terug zie na dit enerverende weekend, maar mocht dat wel het geval zijn dan onthaal ik haar met een luid applaus.